Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Tre priser på stribe

26-09-2022

Succes kan være et flygtigt begreb, men hos Probeco A/S i Løgstør er den temmelig målbar. Og den måles i statuetter. Dem har virksomheden nu tre af.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Probecos omkring 70 medarbejdere i Løgstør blev i går samlet i kantinen til et glas champagne, da repræsentanter fra BDO og Spar Nord mødte op for at overrække prisen "Succesvirksomhed" for tredje år i træk. Dermed har Løgstør-virksomheden manifesteret sig som en virksomhed i solid vækst.

For at blive succesvirksomhed skal man desuden have mellem 10 og 999 ansatte. Erhvervsprisen anerkender og hylder de 1.000 virksomheder (200 i hver region), som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater.

En succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere:

  • Vækst i deres resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Det har Probeco A/S således gjort tre år i træk. 

Klaus Frederiksen og Kent Christensen fra Spar Nord og Mads Madsen fra BDO var mødt op for at overrække statuetten og et diplom til Probeco-direktør Kim Berg. Da det tilmed var tredje gang, han modtog prisen, fulgte der også en flaske champagne med.

Kim Berg er glad for påskønnelsen, som også er et skulderklap til medarbejderne, som er med til at sikre den kontinuerlige vækst. 

På billedet ses fra venstre Kent Christensen, Mads Madsen, Kim Berg og Klaus Frederiksen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!