Onsdag d. 23. september 2020 - �rgang 15
Thilde Ebdrup Kjær til venstre og Tine Ørndrup Højbjerg

To nye praktiserende læger i Aars

05-12-2018

I en tid med lægemangel har Lægehuset Østermarken fået hele to nye, unge læger.

Efter 32 år som praktiserende læge i Aars overlader Henning Skytte Andersen nu pladsen til yngre kræfter, og endda til hele to af slagsen, når lægerne Tine Ørndrup Højbjerg og Thilde Ebdrup Kjær indtræder som kompagnoner i Lægehuset Østermarken. Begge er 36 år og oprindeligt fra Vesthimmerland, og begge har de fået deres uddannelse til alment praktiserende læger på nordjyske hospitaler og lægehuse, så allerede fra starten vil de være kendt af mange.

Henning Skytte Andersen overtog i sin tid praksis efter sin far Robert, og han har været en drivende kraft i opbygningen af det store lægehus på Østermarken, der nu for en længere årrække må formodes at være sikret god og kompetent lægedækning.

Lægehuset Østermarken er grundlagt i 1998 af lægerne Henning Skytte Andersen, Poul Walther Jørgensen og Leif Hoffman, og det tegnes fra nytår af lægerne Tine Ørndrup, Thilde Ebrup Kjær, Svante Gilberg, Claus Lund, Peter Munk Jensen og Per Gjessing.

Udover lægerne er der ansat 3 sygeplejersker, 2 bioanalytikere og 4 lægesekretærer. Lægehuset er på 600 kvm og har 11 konsultationsrum foruden laboratorier, skadestue og sekretariat. Der er 8500 patienter tilknyttet lægehuset, og der er åben for tilgang af patienter fra Aars by.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!