Torsdag d. 12. december 2019 - �rgang 14
Thomas Svenningsen har været 40 år på Hornum Skole som pedel.

Thomas har gået på samme skole i 40 år

09-08-2019

40 år på samme arbejdsplads er der ikke mange, som når at opleve, men det er præcis hvad Thomas Svenningsen har – 40 år som pedel på Hornum Skole.

Det er noget af en bedrift, som har sat tydelige spor på skolen. Alt er pænt, velholdt og indbydende. Thomas har igennem alle årene været med til at sætte sit præg på vedligeholdelsen og indretning af Hornum Skole, hal og SFO.

Thomas er meget vellidt og respekteret, hvilket kunne ses på det store fremmøde, der var til jubilæumsfesten, som blev holdt i skolens kantine den 6. august. Der var mødt alle pedelkollegaer fra Vesthimmerlands Kommune, nuværende og tidligere lærere på skolen samt de fem skoleledere, som Thomas har arbejdet sammen med gennem årene.

Til daglig sørger Thomas for at alt fungerer, og skulle en af elevernes cykler punktere, så hjælper Thomas med at få den lappet. Er der en af de ansatte på skolen, som får en god ide, så går der kun kort tid, så har Thomas med sin store håndværksmæssige kunnen bygget det.

Som en forælder skrev: ”Min søn går på skolen, og man hører hele tiden at Thomas Pedel gør sådan, og Thomas Pedel gør sådan…. Det taler ham til ære, når jobbet er blevet hans efternavn”.

Kig bare forbi og se snart det flotte udeundervisningslokale med bålplads eller det nye biblioteksområde. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!