Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

Thit-prisen går til Gitte Iversen

19-06-2022

470 mødte op til kulinarisk rundtur i Farsø torsdag aften

Tekst & foto: Per Lyngby 

Det blev en aktiv kvinde i skole- og foreningslivet, som torsdag aften fik tildelt Lions Club Thit Jensens pris, Thit-prisen.

Prisen går til Gitte Iversen, efterskolelærer, gift, og mor til 3, som med sit smilende og positive væsen er aktiv i skole- og foreningslivet i Farsø. Hun har været aktiv som spiller i Farsø Håndboldklub som målmand på højt niveau, hendes børn er aktive i foreningen og hun er selv en del af det frivillige arbejde, som er helt afgørende for, at en forening kan fungere for dens medlemmer.

Disse ting blev fremhævet ved overrækkelsen, hvorefter Gitte Iversen selv fik ordet. Hun takkede for prisen, som hun er meget beæret over at modtage. I samme forbindelse opfordrede hun andre til at tage del i frivilligt arbejde til glæde og gavn for en selv og for fællesskabet.

Prisuddelingen fandt sted i forbindelse med Lions-clubbens store arrangement Smag på Farsø, hvor 470 deltagere havde løst billet til en gåtur rundt i byen, hvor der 9 steder blev budt på kulinariske traktementer af lokale leverandører. Start og mål var på Store Torv i Farsø.

Aftenen bød også på uddeling af økonomiske midler til humanitært hjælpearbejde. Lionspigerne har tidligere på året støttet ukrainske flygtninge i Vesthimmerland, hvor hver familie fik 500 kr., som de kunne bruge i butikkerne i Farsø. Torsdag aften var det så børnene, som var i fokus, da der var 22.222 kr. til hver af fire forskellige foreninger, som arbejder med børns trivsel, Barnets Blå Hus, Skyggebørn, Familiehuset i Hornum og Sorggruppen for børn i Vesthimmerland og Jammerbugt.

Fra de 4 modtagere var der mødt repræsentanter, som modtog det flotte beløb og kvitterede med tak og forsikring om, at pengene kommer til at gøre gavn og glæde for mange børn og deres familier.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!