Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Tanja og Ulrik har åbnet campingplads i haven

18-07-2020

Manglende ferieplaner er blevet omsat til en utraditionel campingevent hos en familie i Vindblæs.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Fartgrænsen på 50 km/t ud for Vilstedvej 155 er sjældent blevet overholdt af så mange bilister, som den er blevet de sidste par dage. Synet af en ny campingplads har nemlig fået mange til at tage farten af for lige at kaste et ekstra blik ind i haven hos Tanja og Ulrik Daarbak Kristensen. 

Her er der nemlig poppet en campingplads op med campingvogne, fortelte, festtelte, en stor lastbil, hoppeborge og meget mere. Der er dog tale om en lukket fest, som kun er for indbudte campister, 

Idéen til campen fik Tanja og Ulrik selv, da ikke havde sommerferieplaner. I marts fik de en lille søn, og så kom coronaen, og derfor var der slet ikke lagt planer for sommerferien. Det idérige par fik så idéen til at invitere de venner, som de ellers skulle være sammen med, på camping hjemme i haven, og den idé er blevet taget godt imod. 

Fredag tjekkede vennerne ind med alt deres campinggrej til en weekend med hygge for både børn og voksne. Søndag pakkes det hele ned igen. Selv om der kun er tale om en weekend, har campisterne gjort meget ud af at lave en hyggelig plads. 

- Vi har en enkelt fastligger, griner Ulrik Daarbak Kristensen med henvisning til en af vennerne, som har banket et stakit op foran forteltet og såmænd også medbragt en plænerobot til at holde græsset nede. 

At det netop er hos Tanja og Ulrik er næppe nogen tilfældighed. Ulrik Daarbak Kristensen forklarer, at de gerne vil have et åbent hjem, hvor folk gerne må komme på besøg. Med en grund på 8.500 m2 er der også god plads at boltre sig på.

En generator er stillet op for at sikre strøm til alle campisterne, en garage er indrettet til børnediskotek om aftenen, og der bliver i løbet af weekenden arrangeret forskellige aktiviteter som morgenløb, yoga og rundbold. Nogle børn har også åbnet en lille bod på campen. Ellers er det meningen, at campisterne skal betjene sig selv, siger Ulrik. 

Lørdag aften er alle naboer inviteret ind på campingpladsen til spisning, og når maden er indtaget, triller en Hjem-Is bil ind på pladsen, så alle selv kan forsyne sig med dessert. 

Om vennecampen gentages i Vindblæs næste år, tør Ulrik Daarbak Kristensen endnu ikke love. Men det kunne godt blive en uge 29-tradition, slutter han. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!