Torsdag d. 12. december 2019 - �rgang 14

Strandby fester

10-08-2019

Fodbold, kroket, hoppeborge og hygge på Beachtown Arena.

Tekst & foto: Per Lyngby

Tidligere hed det idrætsuge, men i Strandby vil man ikke stå tilbage for Aarhus, så i denne uge afvikles Strandby Festuge med epicentrum på byens fodboldbane, Beachtown Arena.

Efter et par dage med fodboldkampe, blev der torsdag aften budt på gåbanko, bazooka-skydning og cykelringridning på pladsen ved klubhuset, hvor der også var tændt op i grillen til en hyggelig familieaften.

Hyggen fortsætte fredag aften, ikke så meget på fodboldbanen, hvor de lokale helte tabte premieren i serie 3 med 1-5. Til gengæld var der masser af god stemning og hygge på træningsbanen - her var der arrangeret gadeturnering i kroket. Hoppeborge var pustet op - til glæde for børnene, og i teltet blev der spillet bob og det altid populære kortspil “Fedtmule”, som har en lang tradition i Strandby.

Lørdag er der veteranfodbold med Ankers Stjerner, og så er der en kryptisk begivenhed under titlen “Kapsejlads på Beachtown Arena”, inden festugen rundes af med spidstegt pattegris og teltfest.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!