Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16

Stort valgmøde i Løgstør om erhvervslivet

21-10-2021

Den sidste torsdag inden krydset skal sættes til kommunalvalg og regionsrådsvalg 2021, afholdes der vælgermøde hos CG EL A/S i Løgstør.

Aftenens debat vil tage udgangspunkt i erhvervslivet og for at sikre et godt flow, vil René Lund Hansen agere ordstyrer.

Christian Gregersen, indehaver af CG EL, udtaler:

”Formålet med at åbne dørene og indbyde til denne aften er at skabe en platform, hvor erhvervslivet får mulighed for at indtage starten af debatten og komme i fokus. Ikke fordi det ikke må handle om folkeskoler, ældrepleje og deslige, men fordi erhvervslivet i vores kommune også er vigtig, eksempelvis for bosætning.”

Med erhvervslivet som grundstamme vil aftenen starte ud med debat. Når sideskuddene er godt debatterede, vil der være åbent i lokalerne, så man kan få sig en snak, både med de deltagende politikere og med de øvrige fremmødte.

”Det er ikke fordi, vi ønsker at låse emnet fast, for det er klart, at byder de fremmødte ind med spørgsmål inden for andre emner, så skal der naturligvis være plads til det,” siger Christian og fortsætter:

”Vigtigst for os er det, at vi får en god aften, med en konstruktiv debat, der tydeligt illustrerer de fremmødte politikeres mål, meninger og ønskede handlinger, samt giver konkrete svar til eventuelle spørgsmål fra de fremmødte”.

Alle opstillede partier har givet tilsagn om at deltage i aftenens debat med deres lokale repræsentanter for såvel KV21 som for RV21.

Vælgermødet foregår torsdag den 11. november kl. 17.30-21.00. CG EL A/S sørger for mad og drikke, og alle er velkomne til at kigge forbi, lytte med og deltage aktivt i debatten og bringe relevante emner på banen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!