Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16

Stor fest i Overlade med besøg af Carsten

02-10-2021

Byfest har der ikke været noget af de sidste par år i Overlade, så borgerne var ved at trænge til at komme ud og vifte med ørerne i hinandens selskab. Derfor har en række af byens foreninger i aften i fællesskab arrangeret en halfest i Overlade Kulturcenter. 

Det blev en stor succes med 150 gæster, der mødte op til middag leveret fra Peter Jensen i Aggersund og is sponsoreret af brugesen i Overlade. 

Orkesteret The Bats var hyret ind for at sætte stemningen i vejret, og i løbet af aftenen kom der også besøg af "Carsten". Han var ikke lige blevet vasket til lejligheden, men han fik en bajer, mens han gik rundt og forulempede gæsterne. "Carsten" er en underholdende figur spillet af Lotte Laursen fra Arden. 

Festen, som i skrivende stund stadigvæk er i fuld gang, er arrangeret af støtteforeningen, friskolen, pensionistforeningen, kulturcenteret, menighedsrådet, Spis sammen gruppen, byfesten og borgerforeningen i Overlade.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!