Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Stor donation til Løgstør Handler ApS

01-11-2022

Sparekassen Danmark har via Fonden Himmerland valgt at imødekomme en stor ansøgning på i alt kr. 350.000 fra Løgstør Handler ApS.

Formand Torben Frederiksen fra Løgstør Handler udtaler, at Løgstør Handler er meget taknemmelige for den positive tilbagemelding.

- Det gør en kæmpe forskel i vort fortsatte arbejde, hvor vi arbejder målrettet på at få flest mulige tomme lokaler i Østerbrogade genaktiveret, vi agerer sparringspartner for flere eksisterende butikker samt øget fokus på turisme. Endvidere skal de mange penge bruges til en målrettet markedsføring de kommende 3 år, hvor målsætningen er en øget bosætning. Vi er bevidste om, at det er et langt sejt træk, som vi kun lykkedes med, hvis alle interessenter ”byder ind”.

- Der er mange gode initiativer i gang i Løgstør for at sikre en fortsat positiv udvikling til trods for energikrise m.m., derfor er det helt afgørende at vi alle står sammen i bestræbelserne på at sikre en fortsat positiv udvikling for Løgstør by.
Det er derfor dejligt at konstatere at Sparekassen Danmark via Fonden Himmerland har valgt at støtte op om vores arbejde, slutter Torben Frederiksen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!