Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13
Jens Chr. Jacobsen fra Spar Nord Bank (tv.) overrækker checken til Limfjordsmuseets direktør Anders Bloksgaard og museumsinspektør Nanna Folke Olsen.

Spar Nord-penge til lokale events

11-09-2017

Samtidig med at de første træskibe begyndte at lægge til i havnen i Løgstør op til Maritim Festival kom endnu en velkommen gæst. Spar Nord Banks Jens Chr. Jacobsen havde taget en stor check med – både i fysisk format og i beløbsstørrelse. Det lokale bankråd har nemlig bevilget 20.000 kr. til Maritim Festival.

- Uden den sponsorstøtte, som bl.a. Spar Nord Fonden er med til at yde, vil det ganske enkelt ikke være muligt at afholde Maritim Festival, siger direktør Anders Bloksgaard fra Limfjordsmuseet.

Limfjordsmuseet overtog for godt 10 år siden ansvaret for den maritime festival, der de første mange år var en kommunal opgave. Festivalen holdes altid en mandag i begyndelsen af september som optakt til kapsejladsen Limfjorden Rundt.

Spar Nord var også med som sponsor til weekendens Vilsted Sø Løbet, hvor banken havde doneret 5.000 kroner til arrangementet, som samlede langt over 1000 mennesker i Ranum.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!