Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

Sommermarked blev et tilløbsstykke

23-06-2022

Gundersted Købmandsgård holdt i fredags sommermarked, hvor der var mange gode tilbud inde i butikken, mens der i hallen var opstillet boder med alt fra vandrende pinde og hudprodukter til papirblomster.

Inde i baggården var der opstillet et telt med festmusik fra Globen Vesthimmerlands eget BV2Band. I haven emmede det af nostalgi blandt veteranbiler og - knallerter, alt imens børnene kælede for Globens geder og alpacaer og lavede snobrød over bål.

- Vi fra Købmandsgårdens bestyrelse er enormt stolte over de engagerede medarbejdere, der er herude, lige fra pædagogerne til brugerne som har glædet sig i flere uger til dette arrangement, lyder det fra formand Kjeld Østergård.

- Hertil skal vi ikke glemme at rose og takke de mange borgere fra byen samt familie og venner til brugerne, der har valgt støtte op omkring arrangementet, supplerer Charlotte Jensen fra bestyrelsen.
- Så gør det ikke noget, at vi ikke kan gå i 2 dage bagefter, når over 150 personer deltager i spisningen med helstegt gris; regnvejret til trods.

Hertil har næsten lige så mange bare været forbi og kikke efter et godt scoop eller tilbud, tilføjer hun.

Også personalet er ovenud tilfredse med dagen.

- Vi glæder os allerede til at lave næste arrangement herude, men nu skal der først snart holdes en velfortjente sommerferie, men så går vi snart igang med at planlægge næste arrangement, uden at jeg dog vil løfte sløret for, hvad det er, lyder det fra leder og koordinator af udeholdet Søren Larsen og Keld Nielsen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!