Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Søren Strømgaard bliver ny havneopkræver

01-11-2022

Efter 40 år som havneopkræver stopper Ib Johansen til nytår.

- Det er mig en fornøjelse, at kunne meddele, at vi har indgået aftale med Søren Strømgaard som ny havneopkræver på Løgstør Havn fra sæson 2023.

Det oplyser Carsten Agesen, som er afdelingsleder i Team Havne, Natur og Byrum ved Vesthimmerlands Kommune.

Ib Johansen stopper således efter mere end 40 flotte år på posten. Ib vil dog forsat have sin gang i lodshuset, hvor han vil yde service og info til havnens brugere.

Søren Strømgaard er 74 år og har en fortid i politiet, hvorfra han lod sig pensionere for 10 år siden. Han har stor sejlererfaring. Han har selv haft båd i Løgstør havn, siden han kom til byen i 2007, og han er også aktiv i søredningstjenesten i Løgstør. 

Søren Strømgaard har ikke lovet at tage 40 år, ligesom sin forgænger. Jobbet bliver heller ikke helt det samme, for samtidig med jobskiftet bliver havneafgiften fremover opkrævet digitalt. Det vil sige, at Søren Strømgaards funktion snarere bliver en kontrolfunktion, der skal sikre, at sejlerne og autocampisterne har husket at betale havneafgiften.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!