Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Skolernes Motionsdag på Toppedalskolen

12-10-2019

Siden 1982 har skoler i Danmark markeret Skolerne Motionsdag den sidste dag før efterårsferien. Det gør man også på Toppedalskolens to afdelinger i Vindblæs og Brøndum.

I Vindblæs gik turen  i år til Vilsted sø med base i Ranum Søhus. 0. og 1. klasse ankom i bus og gik derefter tur ved søen. Her nød de fuglelivet fra den store gangbro.

2. og 3. klasse cyklede alle fra indskolingen og turen rundt om Vilsted sø. Nogle cyklede den nordlige rute på 21 km og andre den sydlige rute langs Lundgård Skov ved Overlade på 30 km. Da eleverne var tilbage på skolen fik de alle varm cacao og gik derefter på velfortjent ferie.

I Brøndum startede dagen med fælles opvarmning i skolegården. Det var en spændende og anderledes opvarmning, som formåede at få pulsen op hos alle. Efter opvarmningen blev eleverne inddelt i hold på tværs af alle klasser og dystede i høvdingebold. Afslutningsvis blev der hygget i klasserne.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!