Lørdag d. 30. maj 2020 - �rgang 15

Skobixen lukker efter 15 år

13-05-2020

Bruno Frandsen har solgt sko i 43 år, men snart er det slut.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Skiltene med "Ophørsudsalg"  i vinduerne afslører det. Skobixen i Løgstør lukker. Indehaver Bruno Frandsen har besluttet sig for at tiden er kommet til at gå på pension. Næste gang han fylder år, runder han 73 år. Men det er coronapandemien, der har fået ham til at træffe den endelige beslutning.

- Jeg har spekuleret på at stoppe et stykke tid, men så kom coronaen, og jeg er selv udsat og tør faktisk ikke at være i butikken, siger Bruno Frandsen, som kun er i forretningen, når der skal åbnes og lukkes. Ellers passes butikken af et barnebarn, og henover sommeren er det planen, at hans datter Amanda skal passe butikken. 

Bruno Frandsen og hans kone Annette var tidligere indehavere af Din Grønne Skobutik (nu Zjoos) og Skomagasinet i Østerbrogade. Da Skomagasinet blev lukket i 2004, og Din Grønne Skobutik ikke ville have gamle varer på hylderne, åbnede Bruno Frandsen Skobixen, hvorfra han solgte gamle skomodeller til billige penge. 

- Det har været en god periode i Skobixen. Men nu skal jeg gerne have solgt ud i løbet af sommeren og håber på en masse turister, siger Bruno Frandsen. 

Skobixen er etableret i et lejet butikslokale i Østerbrogade 20.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!