Torsdag d. 20. februar 2020 - �rgang 15

Sensommermesse i Tolstrup Forsamlingshus

01-09-2019

14 lokale udstillere stillede lørdag op til sensommermesse i Tolstrup Forsamlingshus.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Der var både lokale erhvervsdrivende, hobbyfolk og kræmmere, da der i går fra kl. 10-16 blev afholdt sensommermesse i forsamlingshuset.

Initiativet til messen blev taget af Signe Tranholm, som fik hjælp af Jane Møller. De bor begge i Tolstrup, og hensigten er at skabe et overskud til den lokale borgerforening, der driver forsamlingshuset.

Tolstrup Forsamlingshus har i de senere år oplevet svigtende udlejning, og udover at give lokale handlende muligheden for at vise deres potentialer frem, skulle messen også skabe noget opmærksomhed om, hvilke muligheder der er for at bruge forsamlingshuset.

Planlægningen til messen har allerede smiittet af på udlejningen. Blandt andet holdte 10. klassecenteret i Aars fest i huset i aftes.

Der var 14 stande på sensommermessen, hvor man kunne købe alt fra tasker til honning og julepynt. Udenfor var der yderligere et antal kræmmere, der solgte alt mellem himmel og jord - både brugt og nyt.

Det var gratis at have en stand, mens overskuddet skulle skabes ved salg af pølser, kaffe og sponsorerede kager.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!