Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17
Arkivfoto

Selskab leder efter cykelmekaniker

23-12-2021

Hvis det lykkes at finde en egnet cykelmekaniker, vil Løgstør næste år kunne byde velkommen til en ny cykelforretning.

Tekst og foto; Jacob Dalgaard

For blot et par år siden var der et par cykelforretninger i Løgstør. Nu er der ingen, og man kan knap nok få lappet en cykel. Men det arbejder et selskab på at få gjort noget ved. 

Bag selskabet står Torben Frederiksen og Leif Øsnes Christensen, der begge har været aktive i udviklingen af blandt andet Lanternen. Selskabet har to overordnede formål, fortæller Leif Øsnes Christensen. 

- Vi har etableret selskabet med det formål at hjælpe detailhandlen i Løgstør. Du kan jo bare gå en tur gennem byen og se de tomme butikslokaler, der er kommet. Dem vil vi se, om vi kan få gang i igen. Desuden bliver nethandel en stadig større udfordring for butikkerne, så vi arbejder også med at kunne opgradere en fysisk butik til version 2,0 ved at indbygge oplevelsesindustrien i den, forklarer Leif Ørsnes Christensen.

Det sidste har han ikke et facit på endnu, men idégrundlaget er at få nogle af alle de ting, der sker i byen og på havnen, ført med ind i butikkerne.

Ny cykelforretning på vej

Aktuelt står selskabet på tærsklen til at få en cykelforretning til Løgstør. En eksisterende cykelforretning med en veldrevet butik og tilhørsforhold til en stor cykelkæde har vist interesse for at etablere sig i byen. Men det hele står og falder med, at der melder sig en cykelmekaniker, der vil være med til at starte butikken op. 

Leif Øsnes Christensen træder derfor varsomt med at fortælle for meget om, hvilken cykelforretning, der er tale om. Men der er fundet et egnet lokale i byen, siger han.

Den ledige stilling er slået op på Facebook med ansøgningsfrist den 10. januar. Leif Øsnes Christensen har haft kontakt til enkelt kandidat til jobbet, og han håber, at det lykkes at få cykelforretningen i gang og tilføjer: 

- Hvis vi gør noget, kan vi få noget til at ske. Hvis vi ikke gør noget, sker der ingenting. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!