Søndag d. 23. februar 2020 - �rgang 15

Salling FDF lavede 20.000 kr. på en time

11-10-2019

Den første onsdag aften i oktober lød startskuddet til salling FDF cykelløb. Cykelløbet gik i alt sin enkelthed ud på at børnene skulle prøve at være cykelrytter i et cykelløb med startnummer på ryggen og sponsor og alt, hvad der hører sig til. Alle uanset alder kunne deltage, og derfor havde man lavet en rute på nøjagtig 1 kilometer, som udfordrede cykelrytteren med bakker og smalle stier.

Alle cykelrytterne havde en time til at at cykle så mange omgange som muligt, og deltagerne havde forinden været hjemme ved mor far og andre familiemedlemmer for at få dem til at sponsere et beløb pr. omgang. Flere virksomheder havde også doneret et beløb til cykelløbet.

Salling FDF solgte pølser og vand under løbet, og efter løbet var der medaljeoverrækkelse samt kaffe og kage i Knuden, som er navnet på FDF hytten i Salling.

Cykelløbet blev en stor succes målt både på præstationer, hygge og økonomi. Aftenen indbragte nemlig små 20.000 kr. til Salling FDF, og her er bestyrelsen og ledergruppen meget taknemmelig over alle, der har deltaget og støttet op omkring arrangementet.

Følgende virksomheder havde meldt sig som sponsorer:

Kornum Østergård ApS
Oudrup Stenleje
MTH Biler Løgstør
Tages Biler i Ranum
Løgstør Carvancenter
Rimas
Værksted v/Arne Poulsen
Thisted fjerritslev cementvarefabrik
CG el
Nielsens Entreprenørservice ApS

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!