Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Salg af populær lodseddel indstilles

13-12-2021

Lokal klub vil fremover koncentrere sig om genbrugsmarked.

Gennem 44 år har de uniformerede korps i Vesthimmerland solgt og nydt gavn af den lodseddel, som Aars Y's Mens's Club har stået for at udgive. Men nu er det slut, for klubben i Aars har valgt at stoppe aktiviteten for at koncentrere sig om deres genbrugsbutik i Aars.

I begrundelsen for at stoppe med lodsedlerne, angiver klubben, at der er flere  årsager. 

"Dåbsattesten er på mange af medlemmerne oppe i den høje ende. Det er ikke så nemt for mange at komme rundt til vore annoncører for at tegne annoncer længere. Coronaen har også haft sin indvirkning. Vi måtte derfor springe 2021 udgaven over, på grund af samfundets nedlukning", skriver klubben.

Det velgørende arbejde, som gennem årene har hjulpet mange, fortsætter dog i klubben, som har besluttet, at man vil koncentrere sig om genbrugsmarkedet på Markvænget i Aars, som er en rigtig god aktivitet for medlemmerne. Her har klubben en stigende omsætning - trods corona og nedlukningen. 

I Aars Y`s Men`s Club glæder man sig over det samarbejde, man gennem årene har haft omkring salg af lodsedler. Og selv om salget nu stopper, vil der stadig være mulighed for at få støtte til et nyt telt eller andet nyttigt til gruppen.

"Vores økonomiudvalg behandler ansøgninger to gange om året, så vi vil også fremove være klar med hjælp og støtte", lyder det fra klubben i Aars.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!