Tirsdag d. 7. juli 2020 - �rgang 15

Sådan bliver reglerne i Løgstør BIO

29-05-2020

Der bliver ledige sæder mellem biografgæsterne, men man kan godt sidde tæt med kæresten.

De frivillige i Løgstør BIO glæder sig rigtig meget til, at det igen summer af liv og glade gæster i biografen. Filmene er ved at være på plads, og ombygningen af sal 2 er næsten færdig, så fra mandag d. 8. juni kan der igen ses film på det store lærred i byens flotte biograf.

Der vil være sørget for, at alle sikkerhedsregler overholdes både over for publikum og de frivillige. Lige nu er det rigtig rart at være en topmoderne biograf med god plads både i foyer og i salene, for det giver plads nok til, at publikum trygt kan færdes i biografens fine omgivelser.

Et nyt tiltag sker allerede ved billetbestillingen hjemmefra  Når man reserverer billetter, vil der automatisk blive et ledigt sæde mellem hver reservering foretaget på samme telefonnummer. Det betyder, at det er muligt at sidde sammen, hvis man er en gruppe, en familie, et kærestepar osv., som gerne vil sidde samlet og se filmen, og at det sikres, at der er den påkrævet afstand til andre gæster.

For at sikre, at man har en plads, når man kommer i bio, opfordres man til at have reserveret eller købt billetterne via hjemmesiden hjemmefra. Der henstilles også til, at man så vidt muligt undgår betaling med kontanter ved køb af slik, popcorn, sodavand og alt andet, der jo hører sig en biograftur til.

I kiosken vil der på samme måde som rundt omkring i byens butikker være begrænsning på det samlede antal gæster i kioskområdet på samme tid, således afstandsreglerne også overholdes her. Der vil være opsat tydelig vejledning og afmærkning, så alle kan føle sig trygge. Biografens bestyrelse har arbejdet på højtryk siden en åbning blev annonceret. De har fået indarbejdet Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til afspritning, rengøring, personalesikkerhed osv, så alle sikres en lige så skøn oplevelse, som sædvanligt. 

Når biografen åbner, bliver det desuden med lancering af en ny flot hjemmeside, og så snart de første film er helt på plads, kan man se programmet for de første par uger og reservere plads.

Åbningsfilmene er den danske film ”Kød og blod” med Sidse Babett Knudsen i hovedrollen og  den længe ventede film ”Little Women”, der er en Biografklub Danmark Film.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!