Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Rigtige mænd spiller op på Pavillon Christiansminde

16-05-2019

Der er ingen tvivl om at Lindy Aldahl og hans far Peter skal til Kanal Gourmet & Kultur Rally i Løgstør.

Selv om der på mange måder er rift om Lindy Aldahl som foredragsholder, deltager i idrætsaktiviteter, og mange andre former for velbetalte job, så er hans hjerte i Løgstør.

Gennem sin deltagelse i fjernsynsudsendelsen ”Rigtige mænd” er han blevet en kendt person. Han har skiftet arbejdet som murer ud med mange jobs inden for underholdningsbranchen. Men er man musiker, så er man musiker. Han er en dygtig trommeslager, og det vil han gerne bevise på Pavillon ChristiansMinde, hvor han og hans fader vil tage imod deltagerne i årets Kanalrally med god og glad musik, når deltagerne kommer i mål.

Peter og Lindy Aldahl er kendt som musikere fra en lang række fester i Nord-og Midtjylland, hvor de har været en efterspurgt duo gennem mange år.

Peter Aldahls stemme er kendt i hele Vesthimmerland. Han er ugentlig vært på Midtfjord Radio og herfra sender han meget populært musik ud gennem senderne til hjemmenes radioer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!