Onsdag d. 26. februar 2020 - �rgang 15

Richard Ragnwald besøgte Friplejehjemmet Hesselvang

06-09-2019

For beboere og frivillige på Hesselvang i Hvalpsund sluttede august måned med en kæmpe frivillighedsfest. Leder Pia Nielsen holdt en fin velkomsttale, hvor hun bl.a. udtrykte stor taknemlighed til de frivillige med ordene: "Med denne fest ønsker alle på Friplejehjemmet Hesselvang at takke alle vore dejlige frivillige for jeres kæmpe hjælp og indsats i årets løb, I er med til at gøre Hesselvang til et friplejehjem i særklasse. 1000 tak for det og for alt jeres hjælp."

Hun kom også ind på at det nu er præcis et år siden Friplejehjemmet, som det første i Nordjylland, blev certificeret som Senior Idrætscenter. Derfor var der efter kaffen mulighed for et slag krolf eller stigegolf for dem, der havde lyst. Og rigtig mange tog udfordringen op til megen indbyrdes morskab og drilleri.

I forbindelse med certificeringen blev der nemlig anlagt et fin krolfbane på plænerne omkring friplejehjemmet. Siden opstart i august 2018 er en større flok seniorer fra byen trofast mødtes hver mandag til et rask spil, med efterfølgende kaffe i havens pavillon.

Efter at have fået lidt motion og måske samlet lidt appetit, diskede bestyrelsen for Friplejehjemmet op med dejlig grillmad som de i fællesskab med husets eget køkken havde fremtryllet.

Festen var dog kun lige begyndt. En af Danmarks mest brugte danskpop-sangere, Richard Ragnwald, havde lagt vejen forbi Hvalpsund. Og selvom leder Pia Nielsen i sin velkomst havde nævnt at der måske ikke var så mange der ville på dansegulvet grundet varmen, så kom det bestemt ikke til at holde stik. Aldrig så snart var Richard Ragnwald startet ud med at synge og underholde, før dansegulvet var fyldt som altid.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!