Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Ranum Skole har leveret resultater over forventning

14-11-2022

Karaktererne på Ranum Skole har vist sig at overgå de officielle forventninger.

Af Jacob Dalgaard

I skoleåret 2021/2022 scorede afgangseleverne på Ranum Skole i gennemsnit 7,9. Selv om der er et stykke op til Nordjyllands højeste gennemsnit på Sæby Privatskole, som havde et snit på 9,6, så klarede eleverne på Ranum Skole sig faktisk meget bedre, end Undervisningsministeriet havde forventet. På baggrund af demografi og elevernes baggrund, havde Undervisningsministeriet "kun" forventet et karaktergennemsnit på 7,4 for sidste skoleårs afgangselever i Ranum.

I følge Ranum Skoles leder, Karen Bech, er det ikke helt tilfældigt, at hendes elever har overrasket positivt:

- På Ranum Skole har vi fokus på både det faglige og på alle elevers trivsel. Vi kan nemlig kun forvente gode faglige resultater, når eleverne trives og har gode kammerater. Derudover har vi særligt gennem de sidste par år arbejdet på at få højnet forventningerne til hinanden på skolen. Vi italesætter, at vi tror på eleverne og stiller krav til alle elever ud fra lige præcis deres individuelle potentiale og kompetencer. Og så stiller vi også krav til os selv, lærere, pædagoger og ledelse imellem.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!