Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Ranum og Overlade Folkedansere tog på tur

03-07-2022

I fredags var Ranum og Overlade Folkedanserne på udflugt. Der var god tilslutning til turen, selvom vejret startede lidt grå og vådt.

Folkedanserne samledes i Trend og kørte i egne biler til  Alstrup i deres fine madpakkehus, og her var foreningen vært ved kaffe og rundstykker og en lille én. Spillemændene havde taget deres instrumenter med, så der blev spillet og sunget lystigt, inden de fortsatte turen.

Turen gik ned omkring Lynderup og en flot tur ad små veje, til de kom til Grønhøj Kro og museer. Her blev der serveret frokostplatte, og værten Gregers Laigaard fortalte lidt om kroens historie og om både Morten Korch og kartoffeltysker museet på stedet. Derudover  spillede han og sang sange, som der kunne synges med på. 

Efter et par hyggelige timer og kig i museerne kørte folkedanserne videre ad endnu en flot rute, stadig på de små veje, til de kom til Kærhuset ved Jordbro Engsø ved Hjarbæk Fjord, hvor de fik kaffe og hjemmebagt kage. Deltagerne snakkede og hyggede sig rigtig meget hele dagen. 

Nu glæder de sig til, at de kan starte med at danse igen i Multihallen i Ranum den 21. september. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!