Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16
Tom Widerberg Hagedorn blev fredag den 27. august ordineret som præst i Viborg Domkirke

Ranum, Malle og Vilsteds nye præst blev ordineret

28-08-2021

Fredag klokken 16.30 blev Tom Widerberg Hagedorn ordineret som præst i Viborg Domkirke af biskop Henrik Stubkjær. Den nye præst indsættes i embedet i Ranum, Malle og Vilsted den 19. september.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Med bøn og håndspålæggelse og den højtidelige ceremoni, der er forbundet med ordination af en nyuddannet præst, aflagde Tom Widerberg Hagedorn i går præsteløftet i Viborg Domkirke. Et halvt hundrede mennesker havde taget turen til stiftets hovedstad for at overvære ordinationsgudstjenesten.

I ordinationstalen sagde biskoppen til menighederne fra de tre sogne: "I har valgt en dygtig præst. Tag godt imod ham". 

Det får de snart lejlighed til. Allerede i den kommende uge rykker han ind i den nye præstebolig i Ranum, og den 19. september indsættes han i sit nye embede ved tre gudstjenester i henholdsvis Vilsted, Malle og Ranum kirker. 

Tom Widerberg er 57 år og har således et langt arbejdsliv bag sig, inden han nu kaster sig over præstegerningen. Først arbejdede han 10 år i det private erhvervsliv med ansvar for salg, markedsføring og kommunikation. De seneste 20 år har han været forstander på Odsherred Efterskole.

Uddannelsesmæssigt har Tom Hagedorn været lidt omkring. Først med en uddannelse indenfor afsætningsøkonomi, så en kandidatgrad i teologi og sidenhen et par masteruddannelser, dels indenfor læring og kompetenceudvikling dels indenfor filosofisk og psykologisk coaching.

Privat er han fraskilt og har 4 børn i alderen 20-30 år.

På Viborg Stifts hjemmeside kan du læse en længere beskrivelse af Tom Widerberg Hagedorn 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!