Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Queen Maschine skal sælge billetter til Løgstør Open Air

15-11-2022

I dag er Queen Machine nemlig offentliggjort som næste navn i rækken af optrædende kunstnere til den populære koncertdag i Christiansmindeskoven.

I mere end et årti og gennem mere end 600 koncerter har Queen Machine begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens udødelige og majestætiske hits. Hver eneste koncert er et storladent og kompromisløst show med en imponerende energi og spilleglæde – et show som de ambitiøse musikere konstant arbejder på at videreudvikle.

Fra Queens uudtømmelige bagkatalog leverer Queen Machine hits såsom; We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now og Somebody To Love.

For Queen Machine vil det være første gang at bandet besøger Løgstør Open Air .

- Queen Machine har stået utroligt højt på ønskelisten i flere år, men af forskellige årsager har det ikke været muligt at få enderne til at nå sammen før nu, oplyser formand Jimmy Støttrup.

- Queen Machine er et af de helt store tribute navne i den danske musikindustri, og vi er derfor naturligt nok enormt stolte over, at kunne præsentere dem som en del af programmet i Løgstør. De vil i hvert fald med garanti give den max. gas og give deres til at vi får den bedst mulige fest næste år, når vi rammer den første lørdag i juni måned.

Udover Queen Machine har Løgstør Open Air tidligere offentliggjort at ”BELLAMI feat. Lune Carlsen” besøger Løgstør næste år. ”BELLAMI feat. Lune Carlsen” består af de to Bellami-medlemmer Mikkel Ørva og Hans Fagt tilsat Danmarks mest eftertragtede Kim Larsen fortolker – Jan ”Lune” Carlsen. Udover de tidligere Bellami medlemmer består bandet af Jon Pold, som er søn af Henning Pold, der i 17 år spillede og skrev musik med Kim Larsen. Sidste mand i bandet er John Olsen, som bl.a. har spillet med Ib Grønbech og Birthe Kjær. 

BELLAMI feat. Lune Carlsen vil byde på de bedste sange fra det udødelige BELLAMI album ”Forklædt Som Voksen”, og derudover vil de sørge for den ultimative gengivelse af Kim Larsens mange øvrige evergreens.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!