Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Projekt Ønsketræ skal sikre julegaver til udsatte børn i Vesthimmerland

09-11-2022

Ungdomsskolen har for 4. år i træk iværksat et tiltag, så glade givere kan give udsatte børn og unge under 18 år i Vesthimmerlands Kommune en julegave.

Projekt Ønsketræ er blevet iværksat, fordi julen er hjerternes tid, og derfor sætter ungdomsskolen i Vesthimmerland fokus på børn, der ikke har de samme forudsætninger, som mange andre.

- For nogle børn er det ikke en selvfølge at blive beriget med gaver juleaften. Men det kan du være med til at ændre. I den forbindelse har vi opsat et smukt juletræ på kontoret på Jyllandsgade 37 i Aars. Her har man som glad giver mulighed for at hente et ønskehjerte, og opfylde et barns drøm/ønske og dermed gøre en forskel, siger Mimi Haubro, der er ungdomsskolekoordinator i Vesthimmerlands Ungdomsskole.

Der er udsendt et ansøgningsskema til alle skoler og institutioner. Det kan børn hente, udfylde og sende til ungdomsskolen@vesthimmerland.dk, hvorefter det hænges på ønsketræet. 

Tovholderne på projektet er Tina Frost Petersen (SSP/Ungeteam) og Mimi Haubro (Ungdomsskolekoordinator).

- Vi håber, at rigtig mange vil være med til at gøre en forskel, så mange af vores udsatte børn og unge kan få en dejlig jul. Dette er et tilbud, som rækker til alle børn i Vesthimmerlands Kommune, siger Mini Haubro,og tilføjer, at den stigende inflation påvirker alle, og at dette også har en stor betydning i forhold til julegaver.

Givere kan afhente et ønskehjerte og aflevere en gave mellem 28. november og 15. december.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!