Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Politikere dystede i Farsø

19-07-2022

Det gode vejr trak igen mange mennesker til Hot Sommer i Farsø

Tekst & foto: Per Lyngby  

De mener det, når de arrangerer Hot Sommer i Farsø fire mandage i sommerferien. De to første mandage har været begunstiget af smukt sommervejr, som trak mange mennesker af huse. Der var nok at vælge imellem til aftensmad, og de forskellige aktører havde travlt med at lange mad over diskene til sultne kunder.

Medens den musikalske underholdning var lagt i hænderne på Lune Carlsen, som diskede op med Kim Larsen sange, var det fire lokale, kvindelige byrådspolitikere, som stod for den actionprægede underholdning.

De fire politikere var parret to og to, således at den konservative Signe Nøhr dannede hold med løsgængeren Liselotte Lynge, medens SF’eren Theresa Berg skulle samarbejde med Venstrekvinden Inger Nielsen. Udfordringen var en Robinson-dyst, hvor der først skulle skydes med bue og pil, derefter kastes med pinde mod en balje, vel at mærke med bind for kasternes øjne. Så skulle der lægges puslespil, inden der skulle transporteres vand i rør, som var utætte. Næstsidste post gjaldt brændekløvning, inden der skulle tændes ild med tændstål, så et bål kunne brænde en snor over og vinderne i triumf kunne lade flaget på den lille flagstang gå til tops.

Theresa Berg og Inger Nielsen kom bedst fra land, medens puslespillet voldte deres konkurrenter mange hovedbrud. Som så mange gange før blev det båløvelsen, som afgjorde det hele - her fik Nøhr og Lynge indhentet deres modstandere, og det lykkedes dem også at være de første til at brænde snoren over, hvorefter sejren var i hus til bifald fra publikum.

Hot Sommer i Farsø fortsætter de næste to mandage, hvor der bliver lejlighed til at se på flotte veterantraktorer og smukke gamle biler og knallerter.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!