Lørdag d. 22. september 2018 - Årgang 13

Pensionister i Overlade skifter skole

10-10-2017

Overlade Pensionistforening er flyttet på den anden side af vejen i nye lokaler.

Siden lukningen af Overlade Skole har det ligget i kortene, at der skulle findes et nyt tilholdssted for Overlade Pensionistforening. Den aktive forening har hidtil haft til huse i den gamle skole på Bjørnsholmvej, men da Overlade Friskole overtog skolebygningerne omfattede det ikke den gamle skole.

Dermed var pensionisterne efterladt alene tilbage i den gamle og forholdsvis driftstunge skolebygning. Derfor har der længe været arbejdet på at finde et nyt sted til Overlade Pensionistforening, og for nyligt rykkede medlemmerne så ind på Overlade Friskole, hvor de har lejet nogle nyrenoverede lokaler.

Lars Pedersen, der er medlem af friskolens bestyrelse, fortæller, at frivillige har væltet en væg mellem det tidligere lærerværelse og et tilstødende kontor, som er indrettet til samlingssted for pensionisterne, og lokalet med de gamle toiletter er fjernet og erstattet af et nyt anretterkøkken.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!