Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

Over 1100 tilmeldt til Vilsted Sø Løb 2021

27-08-2021

Med omkring 1.100 deltagere bliver Vilsted Sø Løb 2021, der afholdes i morgen, den største idrætsbegivenhed i Vesthimmerland.

Efter en fælles opvarmning bliver gå-og løbsdeltagerne sendt afsted på ruterne 4,3 km, 13 km og 21,1 km. Helmaratonen er slettet på listen, da der var for få tilmeldte.

- Efter løbet tørrer vi sveden af panden. Det har været en utrolig hård opgave at tackle, og alt har været usikkert med hensyn til, om det fra starten ville kunne gennemføres. Ligeledes har det været et stort spørgsmål, hvor mange deltagere der ville tilmelde sig. Alt, der skal afvikles i dette efterår, rammer næsten i denne weekend. Konfirmationer afvikles nu. Mange privatfester og bryllupper er planlagt påny. Koncerter og mindre byfester, sportsstævner, cykelløb og ikke færre end 28 motionsløb afvikles i Nord- og Midtjylland på lørdag, fortæller Rasmus Gammelholm Pedersen fra Lions Club Løgstør, der er tovholder for arrangementet. 

- Vores hovedsponsorer Himmerland Forsikring og revisionsfirmaet BDO har vist os en fantastisk opbakning. Det samme har lokale firmaer, som har bakket op med præmier til vinderne af løbene. Dertil kommer økonomisk opbakning til afholdelse af de udgifter, der er med afviklingen af Vilsted Sø Løbet.

Ved et tæt samarbejde med Ranum Efterskole, Ranum Multikulturhus, Ranum Borger-og Erhvervsforening, Vilsted Borgerforening, Løgstør Idrætsforening,  områdeansvarlig Steen Holmgaard, Skarp Salling Cykelklub, Løgstør Løbeklub, frivillige samaritter og Naturstyrelsen Himmerland har vi fået dette fantastiske arrangement op at stå, siger tovholder Rasmus Gammelholm Pedersen.

Han er ikke i tvivl om, at kvaliteten af de tidligere Vilsted Sø Løb er med stil at skabe succesen.

Vi er kendt for at lave professionelle, gennemførte løb. Vi gør alt, hvad vi kan for at alt fungerer optimalt. Når deltagerne får en god oplevelse, så får de også lyst til at komme igen, understreger han.

Se mere om Vilsted Sø Løb her

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!