Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17
Ulrik og Niki Kristensen har monteret hjertestartere i deres lastbiler

Oudrup Stenleje får hjertestartere i køretøjerne

07-08-2015

Det er banebrydende i Danmark, at en privat virksomhed installerer hjertestartere i sine køretøjer. Men det har Oudrup Stenleje gjort, så nu er virksomheden klædt på til at redde liv, når de er på farten.

Sammen med vagtfirmaet R4Y har Oudrup Stenleje monteret hjertestartere i sine biler og lastbiler, der dagligt kører de nordjyske landeveje fra Skagen til Århus tynde. Med tilsammen 32 ansatte, som alle har fået oplæring i at bruge hjertestarterne, har de to virksomheder mulighed for at gøre en forskel, hvis uheldet er ude, hvor de kommer.

"Fordi vi kører rundt med de livsafgørende hjertestartere, kan vi gøre gavn for mange mennesker," siger Torben Jensen, der er indehaver af R4Y. Han fortsætter:

"Vi har en ambition om at være foregangsmænd. Vi håber, at mange flere vil investere i den gode
sags tjeneste. Det vil vi gerne hjælpe med at sætte fokus på. Derfor investerer vi så meget tid og penge i mobile hjertestartere."

Niki Kristensen, der sammen med sin bror Ulrik Kristensen er indehaver af vognmands- og entreprenørvirksomheden Oudrup Stenleje, er ikke i tvivl om hvorfor hans virksomhed også investerer i projektet:

"Familien, vennerne og mine ansatte er de vigtigste for mig, og hvis de en dag skulle falde om, vil jeg ønske, at der er en hjertestarter tæt på. Det samme vil jeg også ønske for andre mennesker. Så jeg er rigtig stolt af, at vi som en privat virksomhed vil og kan gøre en forskel for mange mennesker med vores mobile hjertestartere. For med lastvogne og vagtbiler, der dagligt kører i både Midt- og Nordjylland, kan vi hjælpe mange mennesker."

Hjertestarterne vil i første omgang blive installeret der, hvor de gør mest nytte. Det vil sige i Oudrup Stenlejes lastvogne og i R4Y’s vagtbiler.

Hjertestarterne bliver monteret i dag, og hos Oudrup Stenleje kan man komme og se dem i eftermiddag, hvor der holdes åbent hus.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!