Lørdag d. 22. september 2018 - Årgang 13

Øllet skummede på Hesselvang

13-10-2017

Der var i mandags inviteret ind til oktoberfest på Friplejehjemmet Hesselvang.

Der var i mandags inviteret ind til oktoberfest på Friplejehjemmet Hesselvang.

Forud for festen var der mange forberedelser, idet mange ønskede at bære det rette out-fit til det storslåede arrangement. Bl.a. var flere beboere med på den specielle påklædning i form af tyrolerkjoler og ”lederhosen”. Øvrige deltagere, pårørende, frivillige, personaler og bestyrelser havde også i stor stil klædt sig i festlige tyrolerdragter.

Øl i ”rigtige ølglas” strømmede fra fadølsanlægget i rigelige mængder og den dejlige menu bestod af ægte wiener-snitzler og herregårdsæblekage.

Som musikunderholdning var Friplejehjemmet Hesselvang så heldige at have besøg af Tyrolerorkesteret med operasanger Anders Hald, hans hustru Henriette og deres 3 musikalske børn, der sang og jodlede, samt 3 andre musikanter. De leverede en meget festlig underholdning, dels fra den flot byggede tyrolerscene og dels rundt omkring bordene, hvor 74 feststemte gæster havde sikret sig plads.

Tyrolermusikken med bl.a. jodlen og klokkespil til dæmpet belysning var alt sammen med til at give en fantastisk stemning, der fremkaldte store smil og lyst til dansetrin.

Det blev en uforglemmelig aften på Friplejehjemmet som helt sikkert ønskes gentaget til oktober næste år.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!