Onsdag d. 23. januar 2019 - Årgang 13

Nyt velkomsthæfte på Farsø Sygehus

13-06-2018

Støtteforening står bag nyt introduktionshæfte om sygehuset.

Af Per Lyngby

Et ny velkomsthæfte har set dagens lys på Farsø Sygehus. Hæftet skal fungere som en introduktion til sygehuset og kan bruges af alle, som på den ene eller anden måde kommer i kontakt med Farsø Sygehus, som siden 2014 har været en fuld integreret del af Aalborg Universitetshospital.

Det er den mere end 25 år gamle støtteforening bag Farsø Sygehus, som har stået for udarbejdelsen af velkomsthæftet.

“Støtteforeningen kan glæde sig over en meget positiv udvikling på Farsø sygehus, så det nye hæfte er ikke led i en redningsaktion for sygehuset, men en glædelig status over Farsø sygehus anno 2018. Idéen til hæftet opstod faktisk efter et af disse møder, hvor vi bl.a. snakkede med Gunnar Lauge om den lokale ledelse i Farsø. Og ideen blev positiv modtaget. Arbejdsform og indhold:Indholdet er jo ikke noget, vi har fundet på eller skrevet som vi tror, det er. Der har været mange bidragydere både inden for og uden for sygehuset, der har sendt tekst eller brugt tid på interview, så indholdet viser det rigtige billede af de kompetencer, funktioner og tilbud, der er på sygehuset”, fortalte støtteforeningens kasserer, Gert Hosbond, ved præsentationen, som fandt sted på sygehuset forleden.

Gert Hosbond understregede, at foreningen altid har haft en enorm opbakning fra alle sider, og at sygehusets omdømme blandt patienter og lokalområde og sikkert også politikerne har været meget positivt - takket være det fantastiske arbejde ledere, specialister og medarbejdere udfører hver dag.

Ved præsentationen, som blev overværet af personale fra sygehuset, medlemmer af støtteforeningens bestyrelse og regionale og kommunale politikere, var der også taler ved  regionsrådsmedlem Mogens O. Madsen og borgmester Per Bach Laursen samt Chr. Back Iversen og Kirsten Moesgaard, som er henholdsvis tidligere og nuværende formand for sygehusets støtteforening.

Man kan se folderen online på støtteforeningens hjemmeside

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!