Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Nyt operaprogram i Løgstør BIO

15-10-2021

Fire fantastiske operaer er udvalgt til at være vinterens tilbud til BIOs trofaste operapublikum.

Sæsonen indledes med en festlig lørdag aften d. 30. oktober, hvor biografen er vært ved et glas bobler og orienterer om resten af vinterens program. Det er Verdi´s LA TRAVIATA, der indleder den nye sæson. De øvrige operaer vises lørdag eftermiddage kl. 14.00.

Mozart´s TRYLLEFLØJTEN kan ses i en fantastisk opsætning fra Glyndebourne fra 2019 og vises 4. december 2021.

Verdi´s opera RIGOLETTO er en optagelse fra Bregenz Festival 2021 og vises 22. januar 2022.

Mozart´s COSI FAN TUTTE vises i en magisk fortolkning fra Salzburg 2020 den 5. marts 2022.

Om LA TRAVIATA: Opera i 4 akter af Giuseppe Verdi fra Rom 2020 
La traviata følger handlingen i Alexander Dumas den Yngres roman Kameliadamen og handler om den prostituerede Violetta, som forelsker sig i Alfredo og ønsker at skabe sig en ny tilværelse med ham. Men det vil ødelægge Alfredos familie, og alt ender tragisk.

Verdis La traviata i et nyt samarbejde mellem Lirico Romano og Rai Cultura. Det er maestro Daniele Gatti der dirigerer, og Mario Martone står for instruktionen i denne nye filmopera af Verdis mesterværk. Med verdensstjerner som Lisette Oropesa (Violetta Valery), Saimir Pirgu (Alfredo Germont) og Roberto Frontali (Giorgio Germont). 

Prisen for hver enkelt opera er 150 kr. Billetter kan købes eller reserveres via BIOs hjemmeside.

Cliff Richard koncert
Ud over operaprogrammet, tilbydes der også en fantastisk koncert, nemlig Cliff Richards populære jubilæumskoncert THE GREAT TOUR d. 10. november. Kom i den rette 80'er-stemning, når der opvarmes med Livemusik, fadøl og bugles i foyeren, inden Cliff indtager scenen i sal 1.

Christmas with André
Denne julekoncert med André Rieu var planlagt til at blive vist i biograferne sidste år i december, hvor alle biograferne var lukket på grund af corona.
Nu er koncerten på plakaten igen, og kan opleves i Løgstør BIO d. 4. og 5. december. Der kan allerede nu reserveres eller købes billetter.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!