Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Nyt operaprogram i Løgstør BIO

06-09-2022

Det nye program for sæson 2022-2023 byder på både en operette, 3 operaer og en ballet.

Den 24. september indledes der med en festlig operette, nemlig ”DEN GLADE ENKE” fra Zürich. Det er nærmest umuligt at undgå at synge med på de kendte strofer fra Franz Lehar`s velkendte toner.

Operaen ”BARBEREN I SEVILLA” er sat på programmet d. 5. november. Optagelsen af Rossini´s opera er fra Paris og instrueret af den italienske sceneinstruktør Damiano Michieletto.

Hvad kan være mere passende end at indlede julemåneden med balletten ”NØDDEKNÆKKEREN”, der kan opleves på det store lærred d. 3. december. Denne familievenlige udgave fra Wiener Staatsoper er med masser af børn i balsalsscenen. Tjajkovskij´s kendte toner, sørger for den gode stemning.

Den 28. januar vises en helt ny udgave af ”AIDA” fra Paris. Verdi’s opera er fortællingen om ægypteren Radamés kærlighed til den etiopiske slave, Adia, datter af den etiopiske konge. Deres kærlighed er stærkere end hadet mellem de to folkeslag.

Den sidste opera i sæsonen er en helt ny opsætning af ”MADAME BUTTERFLY”. Det er en fantastisk visuel oplevelse at se Puccini´s opera opført på den smukke scene i Bregenz ved Bodensøen, tilsat japansk atmosfære. Operaen vises d. 1. april.

Alle forestillinger vises lørdage kl. 14.00 og gæsterne modtages med et glas bobler, der er inkluderet i billetprisen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!