Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13

Ny skoleleder på Aalestrup Skole

13-09-2017

Jesper Poulsen er pr. 1. november ansat som ny skoleleder på Aalestrup Skole. Han er 50 år og bor i Hald v/Ørslevkloster, er gift og har to børn på 17 og 19 år.

Jesper kommer fra en stilling som daglig leder af Ulbjerg SDI, der er en samdrevet institution bestående af børnehave, skole og SFO. Ulbjerg er en del af skolefællesskabet Skals/Ulbjerg. Jesper har tidligere været viceinspektør ved Vestsalling skole, og har i alt 18 års ledererfaring. Han er pt. ved at færdiggøre en PD i ledelse.

- Jeg glæder mig til at starte på Ålestrup Skole. Jeg er som leder tilhænger af en åben og synlig ledelsesstil, og det er vigtigt for mig, at skabe rammer og klima for god undervisning. Jeg har stor tillid til personalet, og oplever, at når man har tillid til personalet, så får man dygtige elever, siger Jesper Poulsen og fortsætter:

- Jeg er bevidst om Ålestrup Skoles rolle i det omkringliggende samfund og lægger vægt på et åbent og tillidsfuldt samarbejde med forældrekredsen, fortæller Jesper Poulsen, der blev valgt blandt 11 ansøgere til stillingen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!