Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

Ny præst ansat i Løgstør-Aggersborg-Kornum-Løgsted Pastorat

13-01-2022

Anne Christine Benner er tiltrådt som 80 % vikar for Pernille Vigsø Bagge, der er blevet formand for Præsteforeningen.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Da Pernille Vigsø Bagge kort før jul blev valgt som ny formand for Præsteforeningen for en fireårig periode, stod det klart, at hun ville gå ned i tid som sognepræst i Løgstør-Aggersborg-Kornum-Løgsted Pastorat. Faktisk går hun helt ned på 20 procent.

Resten af hendes tid i pastoratet skal dækkes ind af en anden præst, og i løbet af de kommende måneder slås stillingen op. Men foreløbig er Anne Christine Benner fra Viborg konstitueret til at passe de 80 % frem til og med konfirmationen i Løgstør den 1. maj. 

Anne Christine Benner blev ordineret som præst for lidt over seks år siden i Ribe Domkirke. Herefter startede hun i et barselsvikariat i Vorbasse og Skjoldbjerg Pastorat. Derefter fik hun sit eget embede i Louns-Alstrup-Strandby. Siden har hun vikarieret flere steder og senest har hun haft et barselvikariat i Naur-Sir og Holstebro Pastorat.

Pernille Vigsø Bagge vil fortrinsvis bruge sin kvote i Løgstør på at afholde gudstjenester. Anne Christine Benner er tiltrådt og vil kunne mødes allerede på søndag, hvor hun forretter gudstjenesterne i Aggersborg og Løgstør kirker. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!