Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16
Lars Rem er nyvalgt til byrådet i Vesthimmerland

Ny mand i rampelyset

17-11-2021

59-årige Lars Rem fra Hvalpsund har ingen erfaring i politik. I aftes stod han pludselig som nyvalgt og med til konstitueringsforhandlingerne, da de politiske topposter skulle fordeles.

Tekst: Jacob Dalgaard
Foto: Per Lyngby

Pludselig stod Lars Rem med journalister og lysende tv-kameraer, da det i aftes blev kendt, at han er valgt til byrådet. Ny Borgerlige har aldrig været repræsenteret i Vesthimmerland, og pludselig stod den for mange ukendte tilflytter fra Hvalpsund med et mandat og adgang til de poster, som skulle fordeles under konstitueringsforhandlingerne. 

Ydmygt gik han med ind bag den lukkede dør med borgmesteren og de andre partiledere i det borgerlige valgforbund. Senere blev også SF og Socialdemokratiet inviteret indenfor. 

Da døren efter meget lang tid endelig blev åbnet igen, var Lars Rem og Nye Borgerlige ligesom resten af byrådet blevet en del af konstitueringsaftalen, hvilekt kastede en næstformandspost i Beskæftigelsesudvalget af sig til Lars Rem. 

På valgaftenen fremhævede Lars Rem bedre forhold for de ansatte i ældreplejen og daginstitutioner som et vigtigt tema med ham i byrådet.

- Det handler ikke om mere i løn. Det er ikke det, de beder om. Det er bedre arbejdesforhold, og det skal de have, for at vi kan fastholde medarbejderne, siger Lars Rem. 

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!