Lørdag d. 6. juni 2020 - �rgang 15

Ny leder i Kridthuset

26-03-2020

1. februar tiltrådte Dorthe C. Ahlstrøm som ny leder af børnehave og vuggestuen Kridthuset i Løgstør.

Det har været en speciel start for Dorthe C. Ahlstrøm, som startede som ny leder af Kridthuset i februar. Lige nu er huset stort set tømt for børn på grund af coronakrisen.

Normalt er der ellers plads til 80 børn i institutionen, som har en fortid på Limfjordsvej, indtil den i 2015 flyttede ind på den nuværende adresse på Løgstør Skole.

Dorthe er uddannet lærer fra Ranum Seminarium og har i en lang årrække uddannet pædagoger både som lektor på Ranum Seminarium og på UCN i Aalborg og Hjørring, så hun er helt opdateret med nutidens pædagogik, og de krav der stilles til pædagoger i dag.

Hun har både teoretisk og praktisk erfaring i ledelse – både gennem en diplomuddannelse i ledelse, og så har hun haft forskellige ledelsesfunktioner – både som praktikleder på de 2 seminarier – men også i egen virksomhed, Hotel Strandlyst.

De seneste år har Dorthe C. Ahlstrøm drevet egen foredrags- , konsulent- og coachingvirksomhed – og har her bl.a. arbejdet med de fleste institutioner, personale og ledere i Vesthimmerlands Kommune inkl. Kridthuset. Så udvikling af både børn, pædagoger og pædagogik er noget Dorthe både brænder for og har stor viden om og erfaring med.

”Det er helt fantastisk at komme til en personalegruppe, der har så mange forskellige kompetencer, de synger, spiller guitar, arbejder med sprog, laver kreative aktiviteter og mange er optaget af det gode udeliv, så der er så mange muligheder – fantastiske rammer og et alsidigt personale.  Personale, børn og forældre har taget så godt imod mig – og personalet vil gerne motiveres og ledes – det bliver så godt," siger den nye leder selv.

Dorthe C. Ahlstrøm er i fuld gang med at skabe nye tiltag, der styrker og opdaterer pædagogikken.  Legepladsen er hun også i gang med at renovere, så der bliver optimale muligheder både for vuggestuebørnene og børnehavebørnene.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!