Onsdag d. 26. februar 2020 - �rgang 15

Ny leder fundet til Kridthuset

28-08-2019

Erfaren leder fra Randers kommer til Løgstør.

Jeanette Bonde er blandt 12 ansøgere ansat som ny leder af dagtilbuddet Kridthuset i Løgstør. Jeanette starter den 1. oktober, og det er en erfaren leder, som søger til Vesthimmerland.

 

Jeanette fik sit første lederjob i 1999 og kommer senest fra Skanderborg Kommune, hvor hun var dagtilbudsleder for 5 institutioner og i alt 655 børn.

 

”Jeg er glad og stolt over, at vi kan tiltrække en kapacitet som Jeanette, som alle i ansættelsesudvalget var enige om kommer med den nye energi og inspiration, vi lige har brug for i Kridthuset”, udtaler Skole- og Dagtilbudschef, Anders Norup.

 

Jeanette Bonde er 48 år og bor i Randers med sin familie, og hun er vant til at køre et stykke på arbejde. Udover ledelse er musik og dans en passion, som personale, forældre og børn i Kridthuset vil få glæde af fremover.

 

”Jeg glæder mig til igen at komme tættere på arbejdet i en institution og til at udvikle Kridthuset sammen med medarbejderne, så vi sammen skaber endnu bedre læring, udvikling og trivsel for børnene”, slutter Jeanette Bonde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!