Fredag d. 21. juni 2019 - �rgang 14
Signe og Kr. Kold fra Fjerritslev havde vundet billetter til Løgstør BIO

Ny biograf fordobler besøgstallet

30-07-2018

Trods hedebølge og strandvejr har Løgstør BIO fordoblet besøgstallet og omsætningen efter at have taget den nye biograf i brug.

Det er nu godt to måneder siden Løgstør BIO åbnede den nye biograf ved Lanternen. Det har trods sommer og hedebølge været et par travle måneder for biografens frivillige med masser af gæster.

- Det er meget glædeligt at se, at publikumstallet, og dermed også omsætningen, er mere end fordoblet i forhold til sidste år. Det er en fornøjelse at høre publikums begejstring for de nye faciliteter, siger Mona Jensen, der er formand for Løgstør BIO.

Den supermoderne biograf er udstyret med meget ny teknik, og et nyt billetsystem er taget i brug. Det har givet en del udfordringer i opstartsperioden.

- De ser ud til at være overstået nu, og vi ser frem til en spændende tid, når skolen og Lanternen starter op, og vi kan indgå et samarbejde til glæde for alle parter, tilføjer Mona Jensen.

Fulde sale til Andre Rieu
I weekenden havde BIO sit første store arrangement i de nye omgivelser. Ca. 200 glade gæster nød Andre Rieu´s populære koncert fra Maastricht.

Blandt gæsterne lørdag aften var Signe og Kr. Kold, Fjerritslev, der havde vundet 2 billetter i en konkurrence i Nordjyske, og de sagde efter koncerten:

”Det var en fantastisk aften – og hvor er det en flot ny biograf I har fået i Løgstør”.

Det er allerede nu besluttet, at Andre Rieu´s nytårskoncert fra Sydney vises i Løgstør BIO d. 5. og 6. januar, hvor koncerten vises i biografer verden over.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!