Lørdag d. 30. maj 2020 - �rgang 15

Nu kommer der atter liv i Rådhuscenteret

10-05-2020

Efter 2 måneders nedlukning kan der atter handles i Farsøs butikscenter.

Tekst og foto: Per Lyngby

Lørdag formiddag er der normalt travlhed i Farsø Rådhuscenter, når kunder på weekendhandel shopper i forretningerne eller tager en pause og en kop kaffe på centertorvet.

De seneste 2 måneder har centeret ligget nærmest øde hen, da restriktionerne om at alle butikscentre skulle lukke også ramte centeret i Farsø. Kun supermarkederne har holdt åben i hele perioden.

Men i den snart forløbne weekend begyndte centeret så småt at summe af liv igen. Med meldingen om, at der kan åbnes fra mandag, havde de forretningsdrivende travlt med at gøre deres butikker og centeret klar til igen at modtage kunder - dog under lidt andre vilkår end for godt 2 måneder siden.

Der er klæbet skilte på gulvet som opfordrer de besøgende til at holde afstand og i øvrigt vise hensyn. De enkelte butikker har opsat vejledning til kunderne, og der er sat et maksimalt antal på, hvor mange, der må være i de enkelte butikker af gangen. Centertorvet vil fortsat være lukket ned, og børnene må også kigge langt efter en tur på legeredskaberne, som er er spærret af med markeringsbånd.

Ved indgangene er der spritdispensere, og på skilte informeres der om, hvordan kunderne skal forholde sig, hvis de da ikke allerede skulle være klar over det efter 2 måneder med afstand, afspritning og afvigelser fra normal adfærd.

Klaus Hansen, som er indehaver af sportsforretningen Sportigan, glæder sig sammen med sin kolleger:

“Ingen tvivl om, at det har været en virkelig hård tid, efter at vi blev tvangslukket, hvilket satte alt i stå.  Men vi er klar til at åbne i morgen og  det bliver vildt godt. Vi har selvfølgelig sørget for at tage de forholdsregler der er, så kunderne kan føle sig trygge. Men ingen tvivl om, at kampen ikke er slut endnu, vi har brug for alt den opbakning vi kan få fra de lokale kunder”, siger Klaus Hansen på vegne af alle de forretningsdrivende i Farsø Rådhuscenter.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!