Lørdag d. 30. maj 2020 - �rgang 15

Nu kan man søge turistpulje i Vesthimmerland

16-05-2020

Den meget omdiskuterede pulje til fremme af turisme langs Vesthimmerlands limfjordskyst er nu åben for ansøgninger.

Vesthimmerlands Kommune har besluttet at oprette en pulje, der skal fremme turismen i Vesthimmerlands Kommunes Limfjordsområde - særligt Hvalpsund, Ertebølle, Rønbjerg, Løgstør og Aggersund.

I 2020 er der afsat 664.000 kr., der fordeles efter ansøgninger til Vesthimmerlands Økonomiudvalg. Puljen er åben for aktiviteter og lignende, der kan fremme turismen og øge antallet af gæster og besøgende i Vesthimmerlands Kommune.

Puljen støtter bredt og er åben for alle ideer, men aktiviteter og lignende skal være turismerelateret, og ansøgninger vil derudover blive vurderet på følgende kriterier:

• Skaber aktiviteten øget omsætning
• Er aktiviteten nytænkende og nyskabende
• Er der lokalt engagement og opbakning til aktiviteten
• Gøres der brug af lokale ressourcer i aktiviteten
• Er der varige effekter af aktiviteten
• Udvikler aktiviteten samarbejdet/ partnerskaber langs Limfjorden

Puljen anvendes til turismeaktører i Vesthimmerlands Kommunes Limfjordsområde. Ansøgere skal derfor være lokalt forbundet med dette område, og aktiviteten eller lignende der ansøges om tilskud til, skal gennemføres i Limfjordsområdet i Vesthimmerlands Kommune.

Der kan maksimalt ansøges om 200.000 kr. i støtte til en enkelt aktivitet. Ansøgninger skal være Økonomiudvalget i hænde senest 10. juni, og modtagere udvælges 17. juni. 

Se mere om proceduren her.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!