Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17
Søren Pedersen og sønnen Simon demonstrerer her nogle jiu-jitsu-greb

Nu kan man lære selvforsvar i Løgstør

29-08-2022

På næste torsdag starter et nyt tilbud i Kultur- og Idrætscenter Lanternen i Løgstør, hvor man kan gå til kampsorten Jiu-Jitsu.

Lær teknikker til at forsvare dig selv, hvis du skulle blive overfaldet. Det er budskabet fra Lanternens formand Benny Hansen, som glæder sig over at få endnu en aktivitet ind under kultur- og idrætscenterets tag. 

Jiu-Jitsu er en kampsort, som giver udøverne nogle redskaber til at klare sig i en truende situation, og næste torsdag starter undervisningen i Løgstør Selvforsvar & Ju-jitsu klub Lanternen. Søren Pedersen startede som 12-årig i 1986, og har bortset fra nogle få års pause praktiseret sporten lige siden. Han kommer til at stå for træningen i Lanternen.

Det kræveren rimelig god fysik at deltage, men ellers er jiu-Jitsu en sport, hvor alle kan deltage fra 8 år og opefter. Og det gælder både piger og drenge, kvinder og mænd, siger Søren Pedersen, der selv er udøvende i Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu Klub.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!