Tirsdag d. 7. juli 2020 - �rgang 15

Nødplan for hungrende fodboldspillere

01-06-2020

Fodbold: Aars IK og Jutlander Bank er klar med en træningsturnering, hvis der åbnes op for fodboldkampe efter den 8. juni.

Tekst & foto: Per Lyngby

Spillere og trænere  og sikkert også mange fodboldinteressere tilskuere - har hele foråret hungret efter at komme til at spille og se fodbold. Den normale turnering er aflyst, og træning har kun været muligt med begrænsninger.

Men nu er der håb for de vesthimmerlandske fodboldspillere. Hvis regeringen lukker op for, at der kan spilles fodboldkampe på amatørniveau, står Aars IK i samarbejde med Jutlander Bank klar med en træningsturnering, som løber over 3 intense uge op til sommerferien.

Træningsturneringen er for seniorer og U19, hvor der udover æren er pengepræmier på spil! "Jutlander Bank Træningsturnering 2020" kommer i givet fald til at løbe af stablen i ugerne 24, 25 og 26.

Der er puljer for både herrer og damer. Støvring IF Fodbold, Hornum IF, B52/AFC, Gundersted IF, Farsø/Ullits IK og Vindblæs Boldklub har meldt sig til turneringen, hvor der en puljer for herre Jyllandsserie-Serie 2, Serie 3-4 og Serie 5-6 samt en damerække.

Der er oprettet en hjemmeside, hvor man kan se kampprogrammet og følge med i stillingen.

Nu venter alle spændte på, om der den 8. juni bliver lukket yderligere op i samfundet, så turneringen kan komme i gang.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!