Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Muslingebyen fik lidt vind i sejlene til sidst

22-09-2021

Foreningen Muslingebyen Løgstør måtte aflyse muslingehøstfest og Muslingefestival to år i træk på grund af corona.

"Heldigvis blev der lukket lidt op her på sensommeren, og der var mange gode aktiviteter, som nogle ildsjæle med kort varsel kunne få sat i værk og lokke glade mennesker frem i lyset igen -.og hvor en del af vores grej kom i brug ved alle arrangementer, der blev gennemført."

Det sagde Foreningen Muslingebyens formand Holger Pedersen, da den holdt en udskudt generalforsamling i torsdags.

Det var også på tale at gennemføre Muslingefestivalen i år, men konklusionen blev, at det var bedre at vise samfundssind og aflyse end at blive et supersprederarrangement.

"Vi må satse på, at der i 2022 ikke kommer nogle mutanter eller andet, som kan sætte en kæp i hjulet for næste år, for vi vil alle gerne i gang igen for at vise vores besøgende, hvor dejlig vores by og egn er, sagde Holger Pedersen.

Generalforsamlingen blev holdt i Grejbanken på Limfjordsvej, og efterfølgende er Holger Pedersen blevet genvalgt som formand. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Aage Grynderup (kasserer), Leif Myrup, Lise Kvist og Walther Schack.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!