Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Monolog om flystyrt opføres i KulturDebathus Søttrup

17-11-2022

Skuespiller Terkel Hatting-Kristiansen er manden, der opfører teatermonologen, som Vesthimmerlands Teaterforening opfører 1. december.

Ørkenens Hjerte er en teatermonolog, hvis tekst er et uddrag af Antoine Saint-Exupéry: Blæsten, Sandet og Stjernerne. Samme forfatter, som også har skrevet Den Lille Prins. Saint-Exupéry var postflyver i mellemkrigstiden og frem til 1944, hvor han forsvandt med sit fly.

Monologen fortæller om et flystyrt i 1935, hvor en pilot og hans mekaniker forulykker i den libyske ørken. Det handler om overlevelse, om at mangle vand, om at finde mennesker og liv. Om at kæmpe sig tilbage til meningen med livet og kærligheden. Gennem flere dage og nætter oplever publikum pilotens kamp for at komme tilbage. Undervejs får vi stillet eksistentielle spørgsmål om livet og om mennesket, der er bundet til brønden med en kortere line, end han aner.

Forestillingen varer ca. 45 minutter og efterfølgende vil der være en snak med instruktør Lars Olsen og skuespiller Terkel Hatting-Kristiansen.
Forestillingen er flyttet fra Knaberscenen i Aalestrup til Kulturdebathus Søttrup i Hornum.

Billetsalget er begyndt. Se mere her.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!