Tirsdag d. 2. juni 2020 - �rgang 15

Mexicansk høstfest med Lumumba i baren

11-10-2019

Friplejehjemmet Hesselvang i Hvalpsund er nu 4½ år gammelt, og efterhånden begynder der at snige sig nogle vaner og traditioner ind. En af de ting der efterhånden er blevet et kendetegn er beboernes ønske om at holde temafester og årets store høstfest blev ingen undtagelse. 

Veste, ponchoer, parykker og store sombrero-hatte blev fundet frem af gemmerne og støvet af, mens andre havde købt fine kostumer hjem til lejligheden.

I køkkenet var der også travlhed, hvor personalet havde kastet sig ud at lave en menu der passede til temaet; chili con carne med ris, cremefraice, nachos og guacamole, og til dessert var der en skøn cremet hjemmelavet is med eksotisk frugtsymfoni.

Musikken blev leveret af Gert Degn som altid møder veloplagt, og hurtigt sad som mexikaner med poncho og sombrero-hat ved klaveret.

I dagens anledning var der også åben bar, hvor en yndig senorita serverede Tequila, Baileys og Lumumba. Sidst nævnte var indkøbt på opfordring af en kvindelig beboer i 90'erne, som ikke mente der kunne holdes fest uden en god Lumumba, hvor der ikke skulle spares på cognac´en. 

Festen toppede, og taget var lige ved at lette, da høstfesten tradionen tro sluttede af med Volbeats ”Din for evigt”. Så var alle kræfter også brugt, og næste morgen var der mange, der valgte at sove lidt længere end vanligt.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!