Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16
Alberte Brix Ziegler med sine forældre foran Ranum Efterskole College

Mere end 500 familier på besøg

27-09-2021

I går var der Efterskolernes Dag, og på Ranum Efterskole College var der blandt andet besøg af familien Ziegler fra Brønderslev.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Alberte Brix Ziegler fra Brønderslev går i 7. klasse, men i går indledte hun sin research af, hvilken efterskole hun skal på, når hun når til 10. klasse. Første stop på turen var Ranum Efterskole College, der som masser af andre efterskoler i går slog dørene op på Efterskolernes Dag. 

Og det var positive indtryk, Alberte tog med sig hjem. Hun blev vist rundt på skolen af to piger, som er elever på skolen nu, og de var rigtig gode, siger Alberte.

Det var hendes mor, der fandt Ranum Efterskole College på internettet og valgte at aflægge et besøg. Skolens profil med de mange udlandsrejser passer fint til Alberte.

- Det lyder virkelig fedt, og turene synes jeg også lyder spændende, for jeg kunne godt tænke mig at komme ud og rejse, siger Alberte Brix Ziegler, da hun efter rundvisningen sammen med sine forældre står og nyder et stykke kage på græsplænen foran efterskolen.

Familien Ziegler var ikke den eneste, der lagde vejen forbi Ranum Efterskole College, der i indeværende skoleår har 495 elever. Mere end 500 familier besøgte skolen i går, hvor både elever og lærere med opvisninger, verdensmad og meget andet viste skolen og dens profilfag og dagligdag frem fra den bedste side. 

Ranum Efterskole åbnede i 2004, og med undtagelse af de to første måneder har Olav Storm alle årene været forstander. Han var også på skolen i går, og i festsalen fortalte han de mange gæster om skolens værdigrundlag.

Om Ranum Efterskole College om 3 år bliver Alberte Brix Zieglers skole vides endnu ikke, men hun tog fra Ranum med et godt indtryk. Inden dagen var omme, skulle hun også lige nå ind omkring Han Herred Efterskole. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!