Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Mavepuster til Dansk Folkeparti

16-11-2021

Dansk Folkeparti står sammen med Socialdemokratiet til at blive valgets største tabere i Vesthimmerland.

Tekst: Jacob Dalgaard
Foto: Per Lyngby

Nu hvor stemmerne kun mangler at blive op i kommunens største byer tegner der sig et billede af valgresultatet, og det ser sort ud for Dansk Folkeparti. 

I skrivende stund har partiet fået 320 stemmer, hvilket er 544 færre end for 4 år siden, hvor Dansk Folkepartii fik 2 mandater i byrådet. Som det ser ud nu kan spidstkandidat Liselotte Lynge kun lige akkurat mønstre et enkelt mandat, som endda også er i fare.

- 1 er bedre end ingen, men det bliver godt nok "tough" at sidde alene i byrådssalen, siger en nedtrykt Liselotte Lynge.

- Men jeg kan ikke se, at det er i byrådssalen, vi har gjort noget forkert. Vi har kæmpet for borgerne,så det bliver nok alligevel den landspolitiske nedtur, der kommer til at ramme os her også. Men også at Nye Borgerlige er kommet til og har taget nogle af vores stemmer, forklarer DF'eren, der må vente på de sidste optællinger for at få en afklaring på, om hun og partiet er helt ude, eller kan holde fast i et mandat.

Og hun erkender det bliver svært:

- I Aars skal jeg hente Brians stemmer (nuværende byrådsmedlem, der ikke genopstiller, red.) og i øgstør er der mange kandidater om stemmerne.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!