Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17
Jumpin’ Jacks

Masser af sommermusik i Løgstør

29-06-2022

Så kommer der for alvor gang i musikken i Løgstør igen. Sommeren igennem vil der være masser af musiktilbud på havnen – og næsten alle koncerter er ganske gratis.

Først og fremmest vender Torsdagsmusikken tilbage for fuld styrke. Muslingefestivalen har som sædvanlig masser af musik på programmet og sidst i juli er Kanal Jazz tilbage. Og der vil være noget for enhver smag – pop, blues, let klassisk, messingsuppe og evergreens.

Torsdag 7. juli begynder Muslingefestivalen med musik i Festivalteltet. Det er Muleskinners, der står på scenen med en blanding af blues, bluegrass og folkmusic. Muleskinners har gennem årene fået en stor og trofast fanskare i Løgstør, hvor gruppen i mange år bl.a. har spillet til Maritim Festival. Blandt andre navne på Muslingefestival er Beers for Tears og Drengene fra Nibe.

Torsdagen efter spiller Jumpin’ Jacks, der er et showband udstyret med voldsomt overskud. Gruppen lyder som et Rock ’n’ Roll-orkester fra 50’erne, der spiller musik fra flere årtier.

21. juli er en gammel Løgstør-kending gæst. Lune Carlsen boede i byen en periode for nogle år siden og imponerede allerede dengang med sin måde at fortolke Kim Larsen. Det er siden gået stejlt opad for Jan Carlsen, som er Lune Carlsens borgerlige navn, og han betragtes nu som landets førende Kim Larsen-fortolker,

28. juli begynder Kanal Jazz. Det sker med et scoop, når det internationale topnavn Paul Harrison Band spiller i Festivalteltet. På festivalen medvirker bl.a. også Michelle Birkballe sammen med Rock-Nalle, East Harbour Jazz Band og Tobacco.

4. august vil Torsdagsmusikken blive indledt af tre musikere fra Aalborg Symfoniorkester. Orkestrets musikere vil i mindre grupper spille omkring 50 koncerter rundt omkring i hele Nordjylland på to dage, og et af stederne er altså blevet Løgstør, hvor to violiner og en bratsch er instrumenterne. Repertoiret er let og lyttevenlig klassisk sommermusik. Denne torsdag begynder musikken allerede kl. 18.00, og efter symfoniorkestermusikerne er det John Mogensen LIVE, der underholder.

Som navnet siger, så er det John Mogensens utallige hits, der præsenteres. Bandet spillede også på havnen sidste år og var en stor succes.

Den sidste torsdagskoncert finder sted 11. august med to orkestre og uddeling af årets Muslingepris. Først spiller Agersted Brass Band og efter prisuddelingen er det Jazz Skallerne. 

Koncerterne finder sted i Festivalteltet, i Kulturladen eller i Kulgården. Alle på havnen i Løgstør.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!